Klik op tegel voor meer informatie!
2022-07-25T21:53:26+01:00

Long Covid

Bent u moe, buiten adem en niet uzelf? Wij begrijpen het. Sommige mensen klagen zelfs dat ze niet kunnen slapen, hun smaak is nog niet terug, ze voelen zich nerveus en hun geheugen werkt niet optimaal. Als uw arts u zegt te wachten, wanneer u klaagt over hardnekkige COVID-19 symptomen, bent u niet de enige. Ze adviseren veel mensen hetzelfde, omdat ze niet veel kunnen doen. Long COVID is relatief nieuw en wetenschappers hebben niet veel antwoorden op waarom het slechts bij sommige mensen voorkomt en hoe lang het zal duren om beter te worden. Gelukkig laat het laatste onderzoek zien dat er een alternatief is voor herstel. Wilt u weer ademen en u de oude voelen? Neem contact met ons op!

2022-05-31T20:42:11+01:00

Cognitief Herstel (klik hier)

HBOT kan worden gebruikt om elke aandoening te behandelen die baat heeft bij het beschikbaar stellen van extra zuurstof voor de weefsels van het lichaam of de hersenen. Hoewel het beter bekend staat om zijn hulp bij wondgenezing, koolmonoxidevergiftiging, brandwonden en decompressieziekte, kan HBOT ook helpen bij een aantal problemen die verband houden met de gezondheid van de hersenen. Het wordt ook gebruikt om infecties te bestrijden en het immuunsysteem te versterken. HBOT word gebruikt om veel problemen te verbeteren, waaronder onder andere: Niet aangeboren hersenletsel (NAH), hersenschudding en post commotioneel syndroom (PCS) PTSS Autisme Geheugenproblemen en de ziekte van Alzheimer Vasculaire dementie Aandachtsproblemen (ADD/ADHD) ziekte van Lyme Migraine Auto-immuunziekten Algemeen cognitief herstel

2021-05-11T12:55:41+01:00

Reverse Aging (verjonging)

Reverse Aging We kunnen niet ontsnappen aan de biologische tijdlijn van veroudering. Maar we kunnen het tij keren met nieuw technologie. Twee belangrijke biologische kenmerken van veroudering - verkorting van de telomeerlengte en accumulatie van verouderde cellen - kunnen worden omgekeerd, volgens een baanbrekende nieuwe studie die is vrijgegeven door de Universiteit van Tel Aviv en het Sagol Center for Hyperbaric Medicine and Research in het Shamir Medical Center.

2022-03-29T18:46:16+01:00

Sport uithoudingsvermogen en herstel

Hyperbare zuurstof is het meest bekend vanwege het gebruik ervan bij atletische prestaties en herstel van blessures van competitieve atleten tot sportliefhebbers. Zuurstof versnelt de genezing van blessures na een training, wondgenezing en breuken van 40 – 70%, en helpt bij pijnverlichting. Een toename van zuurstof in de bloedstroom, weefsels en cellen verbetert ook de atletische prestaties en het uithoudingsvermogen; De meeste internationale en professionele sportclubs hebben hun eigen hyperbare zuurstofkamer om hun atleten een voorsprong op de concurrentie te geven.

2021-08-28T18:16:20+01:00

Algemene gezondheid en Wellness

Hyperbare zuurstoftherapie wordt veel gebruikt door beroemdheden, prof sporters of als deel van een detox programma om het aandeel zuurstof in het bloed te verhogen. Zuurstof ondersteunt de algemene gezondheid en wellness, verhoogt je energie, boost je imuunsysteem, helpt met pijn vermindering (zoals gezwollen gewrichten en spierpijn), stress en reguleert slaap patronen. Het verbetert ook mentaal functioneren, ondersteunt bij depressie, angst, stress en concentratievermogen. Het kan ondersteunen bij het verhelpen van een jetlag door het helende, ontspannende en verjongende effect.

2020-12-27T09:49:38+01:00

Anti-Aging en Schoonheid

Hyperbare zuurstof is goedgekeurd door de British Board of Anti-aging and Integrative Medicine vanwege zijn vermogen om schoonheid te verbeteren en vanwege zijn anti-aging eigenschappen. Het stimuleert de productie van collageen, verbetert de elasticiteit van de huid, verwijdert gifstoffen en kan helpen bij het herstellen van een beschadigde huid. Het kan ook een gezonde haargroei bevorderen en helpen bij gewichtsverlies, cellulitis, rimpels, acne, eczeem, psoriasis en rosacea. Toonaangevende esthetische artsen schrijven hyperbare zuurstof als aanvullende therapie voor om de hersteltijd na een cosmetische behandeling te versnellen. Het kan blauwe plekken en zwellingen na esthetische ingrepen zoals lasers, chemische peelings, facelifts en liposuctie verbeteren en de haargroei na een transplantatie verbeteren.

2021-02-02T08:20:36+01:00

Chronische klachten

Het gebruik van hyperbare zuurstof is goed ingeburgerd bij het onderhouden en/of de behandeling van een aantal chronische aandoeningen en ziekten en er zijn lopende onderzoeken voor veel toepassingen. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van hyperbare zuurstoftherapie voor een specifieke aandoening, raadpleeg dan uw arts. Wij kunnen u in contact brengen via een e-consult met een netwerk van artsen via ons Andi Facility lidmaatschap.