ONZE SPECIALISTEN

“Hyperbare zuurstoftherapie verbetert de kwaliteit van leven van de cliënt op vele gebieden op een veilige manier. Hyperbare zuurstoftherapie versterkt je immuunsysteem, werkt antibacterieel, ontstekingsremmend, geneest slecht doorbloed weefsel en herstelt beschadigde cellen van het zenuwstelsel.” – Mark Hage

“Hyperbare zuurstoftherapie is een gespecialiseerde zuurstofbehandeling die het lichaamseigen genezingsproces ondersteunt door het inademen van 100% zuurstof in een kamer, waarbij de omgevingsdruk verhoogd en gecontroleerd is. Herstel kan niet plaatsvinden zonder de juiste zuurstofniveaus in de weefsels en cellen.”- Claudia Groeneweg

Mark Hage
Mark Hagehyperbare kamer operator
Als ervaringsdeskundige weet ik maar al te goed hoe groot de invloed is van chronische klachten op je kwaliteit van leven. Nu wil ik met mijn kennis en ervaring ook andere mensen helpen.

Als technisch natuurkundige en ervaren technisch duikinstructeur ben ik via mijn duikorganisatie (ANDI) bekend geraakt met hyperbare zuurstoftherapie. Hyperbare zuurstoftherapie (wellness) heeft een enorme bijdrage geleverd aan mijn eigen herstel en ik wil dit nu als hyperbaric chamber operator op een professionele manier aan een groter publiek aanbieden.

Claudia Groeneweg
Claudia Groeneweghyperbare kamer operator
In 2020 heb ik de opleiding hyperbaric chamber operator afgerond. Door dit werk bij The Oxygen Wellness Lab heb ik veel inspirerende mensen ontmoet die enorm hersteld zijn door de hyperbare zuurstoftherapie. Het is erg mooi om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Graag laat ik u kennis maken met de helende werking van hyperbare zuurstoftherapie.

ANDI Hyperbaric Wellness & Research Center

Wij zijn ANDI Hyperbaric Wellness & Research Center. Dit betekent dat wij onder de kwaliteitsnormen van ANDI vallen. Dit houdt onder andere in dat onze kamer jaarlijks geïnspecteerd wordt en goedgekeurd is voor gebruik binnen de Andi Standards. Hyperbare procedures voor de operator zijn nagekeken en goedgekeurd voor gebruik met onze specifieke kamer. Wij volgen bij behandeling de ANDI standards en documentatie systeem. Behandel protocollen kunnen wij gebruiken en opvragen. Dit blijft altijd verantwoordelijkheid van de klant zelf. Wij zijn operators en geen artsen en kunnen hier geen enkele uitspraak over doen. Wel kunnen wij faciliteren om via een e-consult in contact brengen met een hyperbaar arts in Amerika via ons ANDI netwerk.

Missie ANDI Hyperbaric Wellness Center

Welkom bij ANDI Hyperbaric Wellness Center
De vooruitgang van hyperbare zuurstoftherapie is ons doel. Wij zijn toegewijd aan het verkennen, uitbreiden en illustreren van het gebruik van HBOT . Wij zullen het publiek en de medische gemeenschap informeren met de nieuwste onderzoeksgegevens en de toegang van de gemiddelde persoon tot deze geweldige, drugsvrije, niet-invasieve, veilige, primaire en alternatieve therapie enorm vergroten.

Door de innovaties die door ons gelieerde bedrijf worden gedeeld, hebben wij de wetenschap en engineering van HBOT-uitrustingssystemen verbeterd om HBOT veiliger, betaalbaarder en dus beter beschikbaar te maken.

Onze missie: wij zijn toegewijd …

… om de genezende kracht van hyperbare zuurstoftherapie te delen in een medelevende en gepersonaliseerde helende omgeving voor onze cliënten.

… om veilige, persoonlijke, comfortabele en productieve hyperbare zuurstoftherapie voor kinderen en volwassenen te bieden.

… om de laatste informatie over hyperbare geneeskunde te verspreiden onder zowel het publiek als de medische gemeenschap.

… om kwaliteit, hyperbaar welzijn te leveren dat de ervaringen en resultaten van de cliënt verbetert.

… om nauw samen te werken met de arts van elke cliënt om de gewenste behandeldoelen te bereiken.

… om innovatieve programma’s en alternatieve behandelingsprotocollen te ontwikkelen.

Sinds 1988 zijn wij getuige geweest van het verschil dat hyperbare zuurstoftherapie heeft bereikt in de gezondheid en het welzijn van veel mensen met verschillende gezondheidsproblemen, ziekten en verwondingen. Wij weten wat het kan betekenen voor uw algehele gezondheid en wij hopen dit met u te delen.